Expos and Events

Afis biciclete

 

Expoziţie temporară de fotografie „Cu bicicleta prin alte timpuri" -

Turnul de Apă / 2 Noiembrie - 30 Noiembrie 2021

Muzeul Civilizaţiei Gumelniţa din cadrul Direcţiei de Cultură Olteniţa, în colaborare cu Muzeul Municipiului Bucureşti şi Primăria mun. Olteniţa, vă invită în data de 02 Noiembrie, începând cu orele 08:00 la Turnul de Apă să vizitaţi expoziţia de fotografie „Cu bicicleta prin alte timpuri".
„Expoziţia urmăreşte evidenţierea unor elemente, poate mai puţin cunoscute, despre aspectul şi parametrii bicicletelor de la începutul existenţei lor, precum şi o expunere a evoluţiei acestora în timp.
Misiunea acestui proiect expoziţional se doreşte a fi punerea în valoare a importantei Colecţii de fotografii deţinută de Muzeul Municipiului Bucureşti, şi prezentarea în faţa publicului a câtorva imagini inedite, făcând astfel apel în special la educarea tinerilor în ideea înţelegerii importanţei şi necesităţii protejării şi conservării patrimoniului istoric şi cultural.
Nu în ultimul rând, printre obiectivele proiectului expoziţional se numără şi trezirea ori susţinerea interesului comunităţii pentru mijloacele de transport sau relaxare benefice pentru condiţia fizică şi starea de sănătate a omului." Ana Iacob, muzeograf Muzeul Municipiului Bucureşti

Evenimentul se desfăşoară cu respectarea tuturor regulilor sanitare specifice prevăzute de legislaţia în vigoare, în vederea prevenirii răspândirii SARS-CoV 2.

Expos and Events

Fotografii de la evenimente

Contact

Addresss: The Gumelnita Civilization Museum, Argeșului street no. 101, 915400 Oltenița, Călărași County, Romania.
Phone/fax: 0242.511.174

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

fbMuzeul Civilizației Gumelnița pe Facebook

Program and access

The Museum of Gumelnița Culture

Program: Monday-Friday 8 a.m. - 16 p.m.

Entrance fee: General entrance: 2 lei;
Discounted tickets (for seniors, students and children): 1 leu.

Photographed items: - Individuals 20 lei - Corporations 100 lei.
Guide for groups 1-10 people 10 lei, more then 10 people 20 lei.

AFCN